vesper-kvitfjell

5 grunner til at det smart å kjøpe ny fritidsleilighet

Mange drømmer om en fritidseiendom på fjellet, hvor man kan leve et aktivt og bekymringsfritt liv og koble av fra hverdagen. For folk flest fremstår kjøp av en hytte som det naturlige valg. Er du klar over at en fritidsleilighet kan oppfylle de samme behovene? Du unngår også mange av forpliktelsene som en hytte medfører.

Det er mange gode grunner til å kjøpe en helt ny fritidsleilighet. I Vesper på Kvitfjell er nå 9 eksklusive leiligheter tilgjengelig for salg. Alt er flunkende nytt, og du trenger ikke å bekymre deg over trekk fra vinduer, hjemmesnekrede løsninger eller utvendig stell på egen tomt.

Ved kjøp av en fritidseiendom ser mange for seg hyppig bruk og langvarige opphold. De fleste hytter står imidlertid ubrukt store deler av året, noe som kan føre til dårlig samvittighet. Med en fritidsleilighet unngår du mye av ettersynet som følger med kjøp av hytte. Er du usikker på om «hyttedrømmen» er livet for deg, kan det være lurt å vurdere en fritidsleilighet som er mindre ansvarskrevende.

En fritidsleilighet på fjellet er lettstelt. Du trenger for eksempel ikke bekymre deg for snømåking; verken av snøtunge tak, biloppstillingsplasser eller adkomststier frem til hytta. Med leilighet i Vesper er det bare å parkere bilen i den oppvarmede garasjen, og ta heisen rett opp til leiligheten. Vesper ligger midt i bakken på Kvitfjell Varden, med gangavstand til alle aktiviteter og fasiliteter, og du kan la bilen stå trygt i garasjen gjennom hele oppholdet.

Når det er tide for å reise hjem er det bare å låse døren. Leiligheten klarer seg helt fint uten ettersyn, frem til neste gang du skal på fjellet. Leiligheter er også mindre utsatt for innbrudd. Du trenger ikke å bekymre deg for ubedte gjester i samme grad som for en hytte.

I Vesper ligger alt til rette for at du bare kan nyte. Alle leilighetene kommer med sportsbod og har tilgang til felles smørerom.

Her følger fem gode grunner
til at det er smart å kjøpe ny fritidsleilighet i Vesper på Kvitfjell:


1.     Ingen hyttestell eller dårlig samvittighet
Leilighetene i Vesper gir deg de samme innvendige kvalitetene som på en hytte. Men du trenger ikke å ha dårlig samvittighet over manglende ettersyn eller bekymre deg over ubedte gjester. Vedlikehold og renhold av fellesarealer, snømåking og hagearbeid er det andre som tar seg av.

2.     Ingen oppussing
Du kan konsentrere deg om å nyte fjellet og koble av når du er i leiligheten, i stedet for bruke tid på oppussing eller utbedring av skjulte skader fra forrige eier. Her kan du bo i mange år uten å bruke en eneste krone på oppussing eller reparasjoner.

3.     Lavere faste kostnader
Gode energiløsninger er bra for både miljøet og lommeboken. Moderne krav til materialer og byggemetoder gir leilighetene bedre inneklima og energieffektivitet. Vesper oppfyller alle isolasjonskrav i den nyeste tekniske forskriften, som fører til et lavt energibehov.

4.     Fem års reklamasjonsrett
Ved kjøp av ny bolig har du iht. Bustadoppføringslova fem års garanti og reklamasjonsrett. Utbygger vil i tillegg gjennomføre en befaring ett år etter overtakelse av boligen, for å kontrollere at alt er i orden. 

5.     Lavere kjøpsomkostninger
Ved kjøp av bolig betaler du vanligvis 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Leilighetene i Vesper står på en festetomt, og da bortfaller dokumentavgiften. Dette gir deg en betraktelig lavere kostnad enn ved kjøp av bolig på eiet tomt.Toppmoderne leiligheter
– der det skjer

Vesper består av 36 eksklusive leiligheter på snøsikre og familievennlige Kvitfjell. Leilighetene har en attraktiv og sentral beliggenhet midt i bakken, med ski-inn/ski-ut til både langrenn og alpint. Fra balkongen får du en flott utsikt mot Kvitfjell og alpinbakkene og det er kort vei til både aktiviteter og fasiliteter. Leilighetene vil få en moderne, men samtidig lun«hytteatmosfære» og har en høy standard. Her får du 3-4 soverom, 2 bad, sauna og egen oppvarmet garasjeplass i kjelleren. Kjøkken, bad og øvrig interiør vil ha høy kvalitet og finish.