vesper-kvitfjell

Kjøperne er opptatt av kvalitet – og en god totalpakke!

De 12 leilighetene i Vespers første byggetrinn står klare. Ønsker du rask innflytting, kan du nå kjøpe en av disse flotte kvalitetsleilighetene midt i bakken på Kvitfjell Varden. Det var flere fornøyde kjøpere som i vinter fikk tilgang til sine nye leiligheter. Vi tok en prat med én av dem, Thomas Christensen, for å høre om hans opplevelse etter overtagelsen.

Det er mange objekter på markedet i Kvitfjell – hvorfor ble det en leilighet i Vesper?
- Utgangspunktet var at jeg ville ha leilighet med garasje, heis og minst mulig krangel. Her får du tilgang til fjellet og alt det har å by på, uten å måtte bruke tid på snømåking, vedlikehold og alt som følger med en hytte. Utsikt er viktig, og jeg falt for utsikten Vesper byr på mot Kvitfjells vestside. Høy standard var også en prioritet, og det fikk jeg i Vesper.

Nå som du har brukt leiligheten din en stund, hva er det beste med Vesper?   
- Bekvemmeligheten! Det å kunne reise opp når som helst uten å måtte planlegge. Du kjører rett inn i garasjen, og tar heisen opp til leiligheten! Jeg har tidligere hatt hytte, og når man jobber mye er det viktig å ikke måtte bruke tid på vedlikehold.   

Hva bruker du fritiden din på i Kvitfjell sommer- og vinter?   
- Vinterstid er det åpenbart de gode skimulighetene, både langrenn og alpint. Kvitfjell byr på fantastiske alpinmuligheter i alle vanskelighetsgrader, og det er uendelig med langrennsløyper i ulike typer terreng. Det gode restauranttilbudet i Kvitfjell er også viktig.   Dette blir min første sommer her på Varden, og så langt er det sykkel- og turmulighetene jeg har brukt mye tid på.   

Har du en favorittplass eller -aktivitet her i Kvitfjell?  
- Alpint om vinteren. Så langt er alle de gode sykkelmulighetene en klar sommerfavoritt.     

Kan du kort beskrive hvordan ski inn / ski ut fungerer fra Vesper?  
- Perfekt! Det er bare å hente skiene i boden, og ta dem på rett utenfor. Så er det kun 5 meter til bakken – og du er ute på ski! Når du er forsynt, sklir du rett hjem, plasserer skiene i boden, og tar heisen opp til leiligheten.  

Hva vil du si er de beste kvalitetene ved Vesper?  
- Hvordan bygget er konstruert, dvs. totalen. Du føler at alt er bygget med kvalitet, og at håndverket er utført med stolthet. Det er gjennomgående god kvalitet i materialer og utførelser. Du føler deg hjemme her.     

Hvis du skal trekke fram de beste egenskapene ved leiligheten din, hva ville det vært? 
- Definitivt totalpakken! Man ønsker bekvemmelighet. Du kan dra opp hit uten å planlegge. Jordvarmen sørger for at man ikke trenger tenke på fyring, og når du svinger av E6 ved Fåvang kan du slå på peisen via appen. Det gir deg en umiddelbar hygge-følelse når du entrer leiligheten. Alt er tilrettelagt. 


Digital vising

Ønsker du å se nærmere på en av leilighetene i Vesper? I vår digitale visning kan du enkelt klikke deg gjennom en av våre leiligheter, rom for rom. Klikk her for digital visning