vesper-kvitfjell

KVITFJELL

____

Snøsikre Kvitfjell blander det beste av skikjøring og friluftsaktiviteter med storslått natur, avkobling og matopplevelser. Med sin attraktive beliggenhet ved E6, kun 45 minutter nord for Lillehammer, er Kvitfjell et skikkelig eldorado for skientusiastene.

Her er det nok å gjøre hele året! Fordelt på tre fjellsider finner du rikholdig med spennende serveringssteder og løyper som byr på skiglede for alle aldre.

VARDEN

____

Vesper ligger midt i skianlegget på Varden, som omtales som Kvitfjells tredje fjellside. Med sin naturskjønne og rolige beliggenhet ca. 790 meter over havet, med utsikt over fjellene, skogen og skibakkene, får du virkelig følelsen av å være på fjellet!

NÆRHET TIL DET MESTE

____

Vesper har en meget sentral beliggenhet med gangavstand til det du trenger mens du er på fjellet. Du kan la bilen stå trygt parkert i garasjen gjennom hele oppholdet.

Fra leiligheten har du gangavstand til fasilitetene på bunnen av Kvitfjell Vest. Her finner du Gondolen Fjellbistro og Skitorget med blant annet skiutleie og sportsbutikk. Det kommer også en matforretning i løpet av 2021.

VINTERPARADIS FOR STORE OG SMÅ

____

Med sine 34 kilometer med alpinbakker som sprer seg ut over 854 høydemeter har Kvitfjell et rikt tilbud på preparerte løyper og frikjøringsområder. Varden er også et perfekt utgangspunkt for langrennsturen, med turer for alle nivåer i det 600 km lange løypenettet.

SPENNENDE TURMULIGHETER

____

Området rundt Vesper byr på mange muligheter også utenom vintersesongen. Her finner du et storslått fjellandskap hvor den vakre naturen inviterer til aktiv bruk for både voksne og barn.

På Varden finner du et rikt tilbud på tur- og sykkelstier. Mange av stiene går i høyfjellsterreng, med flott utsikt mot Rondane og Jotunheimen.