vesper-kvitfjell

NÅR DU BARE VIL NYTE

____

Vesper er for deg som ønsker å leve et aktivt og bekymringsfritt liv på fjellet! Leilighetene vil få en moderne, men samtidig lun «hytteatmosfære» og har en høy standard. Her får du 3-4 soverom, 2 bad, sauna og egen oppvarmet garasjeplass i kjelleren. Kjøkken, bad og øvrig interiør vil ha høy kvalitet og finish.

NÅR KVALITET TELLER

____

Vi ønsker at du skal nyte livet i din nye leilighet. Vesper er derfor laget med stort fokus på bokomfort, med en rekke kvaliteter som gir et komfortabelt liv på fjellet. Gjennomtenkte og åpne planløsninger med store vindusflater skaper en hyggelig atmosfære som inviterer til avkobling.

SMART Å KJØPE NYTT

____

Det er mange gode grunner til å kjøpe en helt ny fritidsleilighet. Alt er flunkende nytt, og du trenger ikke å bekymre deg over trekk fra vinduer, hjemmesnekrede løsninger eller måking av tak. 

Leilighetene i Vesper gir deg de samme innvendige kvalitetene som på en hytte. Men du trenger ikke å ha dårlig samvittighet over manglende ettersyn eller bekymre deg over ubedte gjester. Vedlikehold og renhold av fellesarealer, snømåking og hagearbeid er det andre som tar seg av.

UTBYGGER OG ARKITEKT

____

Stenumgård Bygg er en totalentreprenør med lang erfaring fra bygging av leilighetsprosjekter, fritids- og eneboliger i området rundt Kvitfjell. Deleier Pre-Con er spesialisert på bæresystemer for nærings- og leilighetsbygg. Vesper er tegnet av anerkjente Logg Arkitekter, som har opparbeidet seg en sterk posisjon innen utvikling av fritidsboliger og store prosjekter på skidestinasjoner i Norge.